Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tudorel Toader a participat la festivitatea de absolvire a SNPAP Tîrgu-Ocna


30 august 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 29 august 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a participat la festivitatea de absolvire a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

La festivitatea de absolvire, în cadrul căreia 258 de tineri au primit gradul de „agenți de penitenciar” a participat și Anatolie Munteanu, vice-ministrul Justiției din Republica Moldova, discursurile celor doi oficiali vizând aprecierea pentru calitatea pregătirii personalului din penitenciare, dar și felicitări adresate cu ocazia marcării a 20 de ani de pregătire a agenților de penitenciare la Tîrgu Ocna.

După festivităţi, ministrul Justiţiei a avut o întrevedere cu directorii penitenciarelor din întreaga ţară, ocazie cu care acesta a dorit să cunoască mai bine toate problemele specifice cu care se confruntă sistemul penitenciar, în scopul identificării măsurilor ce trebuie luate astfel încât remedierea condiţiilor de detenţie să se facă într-un mod coerent şi cât mai rapid cu putinţă.

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii