Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

UNJR. Solicitare ref. amânarea discutării Raportului privind auditul extern al managementului Inspecției Judiciare pentru anul 2016


30 august 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 30 august 2017, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat Plenului Consiliului Superior al Magistraturii amanarea pentru o data ulterioara a discutarii Raportului de audit extern al Inspectiei Judiciare pentru anul 2016, in vederea studierii acestuia, potrivit unui comunicat UNJR.

Text integral al solicitarii:

30 august 2017

Catre
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii

Stimati colegi,

Va solicitam sa amanati pentru o data ulterioara discutarea “Raportului privind auditul extern al managementului Inspectiei Judiciare pentru anul 2016”, subiect aflat pe ordinea de zi din data de 30 august 2017, pentru ca sa avem timpul necesar studierii acestuia.

Raportul a fost facut public abia pe data de 28 august si am dori sa-l analizam cu atentie pentru a remite o pozitie Consiliului inainte de a-l discuta in Plen.

Va solicitam, de asemenea, sa ne comunicati orice alte acte care au legatura cu acest raport (puncte de vedere, note) si au fost formulate la nivelul Consiliului.

Situatia de la Inspectia Judiciara a fost folosita ca argument pentru modificarea legilor justitiei, de aceea este imperativ sa analizam obiectiv ce merge bine si ce deficiente s-au gasit in managementul institutiei, pentru a putea argumenta propuneri alternative la legile justitiei in vederea imbunatatirii activitatii acestei institutii.

Cu stima,

Judecator Dana Girbovan
Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică