« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

UNJR. Solicitare ref. amânarea discutării Raportului privind auditul extern al managementului Inspecției Judiciare pentru anul 2016
30.08.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Miercuri, 30 august 2017, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat Plenului Consiliului Superior al Magistraturii amanarea pentru o data ulterioara a discutarii Raportului de audit extern al Inspectiei Judiciare pentru anul 2016, in vederea studierii acestuia, potrivit unui comunicat UNJR.

Text integral al solicitarii:

30 august 2017

Catre
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii

Stimati colegi,

Va solicitam sa amanati pentru o data ulterioara discutarea “Raportului privind auditul extern al managementului Inspectiei Judiciare pentru anul 2016”, subiect aflat pe ordinea de zi din data de 30 august 2017, pentru ca sa avem timpul necesar studierii acestuia.

Raportul a fost facut public abia pe data de 28 august si am dori sa-l analizam cu atentie pentru a remite o pozitie Consiliului inainte de a-l discuta in Plen.

Va solicitam, de asemenea, sa ne comunicati orice alte acte care au legatura cu acest raport (puncte de vedere, note) si au fost formulate la nivelul Consiliului.

Situatia de la Inspectia Judiciara a fost folosita ca argument pentru modificarea legilor justitiei, de aceea este imperativ sa analizam obiectiv ce merge bine si ce deficiente s-au gasit in managementul institutiei, pentru a putea argumenta propuneri alternative la legile justitiei in vederea imbunatatirii activitatii acestei institutii.

Cu stima,

Judecator Dana Girbovan
Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD