Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNJR. Solicitare ref. amânarea discutării Raportului privind auditul extern al managementului Inspecției Judiciare pentru anul 2016
30.08.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 30 august 2017, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat Plenului Consiliului Superior al Magistraturii amanarea pentru o data ulterioara a discutarii Raportului de audit extern al Inspectiei Judiciare pentru anul 2016, in vederea studierii acestuia, potrivit unui comunicat UNJR.

Text integral al solicitarii:

30 august 2017

Catre
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii

Stimati colegi,

Va solicitam sa amanati pentru o data ulterioara discutarea “Raportului privind auditul extern al managementului Inspectiei Judiciare pentru anul 2016”, subiect aflat pe ordinea de zi din data de 30 august 2017, pentru ca sa avem timpul necesar studierii acestuia.

Raportul a fost facut public abia pe data de 28 august si am dori sa-l analizam cu atentie pentru a remite o pozitie Consiliului inainte de a-l discuta in Plen.

Va solicitam, de asemenea, sa ne comunicati orice alte acte care au legatura cu acest raport (puncte de vedere, note) si au fost formulate la nivelul Consiliului.

Situatia de la Inspectia Judiciara a fost folosita ca argument pentru modificarea legilor justitiei, de aceea este imperativ sa analizam obiectiv ce merge bine si ce deficiente s-au gasit in managementul institutiei, pentru a putea argumenta propuneri alternative la legile justitiei in vederea imbunatatirii activitatii acestei institutii.

Cu stima,

Judecator Dana Girbovan
Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.