Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Concurs de promovare în funcţia de judecător la ICCJ – 30 august 2017 – 14 martie 2018. UPDATE: Candidații. Lucrările. Susținerea interviului. Rezultate evaluare lucrări. Rezultate interviu. Proba scrisă. Subiecte și barem. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele probei scrise. Rezultatele finale
14.03.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

14 martie 2018: Marți, 13 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat ca nu au fost depuse contestații la punctaj și a publicat un tabel cuprinzând rezultatele probei scrise și un tabel cuprinzând rezultatele finale ale concursului.

În urma concursului, au promovat următorii judecători:
Secția penală:
1. Oana Burnel, Curtea de Apel București
2. Alexandra Iuliana Paștiu, Curtea de Apel Alba Iulia
3. Andrei Claudiu Rus, Curtea de Apel Alba Iulia.

Secția de contencios administrativ și fiscal:
1. Virginia Filipescu, Curtea de Apel București
2. Horațiu Pătrașcu, Curtea de Apel București
3. Ionel Radu, Curtea de Apel București.

:: Anunț contestații
:: Rezultate finale concurs
:: Rezultate finale proba scrisă

***

12 martie 2018: Vineri, 9 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele probei scrise pentru verificarea cunoștințelor practice.

:: Rezultatele

***

9 martie 2018: Joi, 8 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale de soluționare a contestațiilor la barem.

:: Proces-verbal Secția penală
:: Proces-verbal Secția contencios administrativ și fiscal

***

5 martie 2018: Duminică, 4 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul probei scrise și detalii privind depunerea contestațiilor.

:: Subiecte
:: Barem
:: Anunț contestații
:: Model contestație

***

2 martie 2018: Joi, 1 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cu candidații admiși după primele două probe de concurs, precum și detalii privind desfășurarea probei scrise care va avea loc la data de 4 martie 2018.

:: Tabelul
:: Programul probei scrise
:: Repartizarea pe săli

***

1 martie 2018: Miercuri, 28 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând rezultatul interviului pentru candidații de la Secția penală.

În urma interviului, au fost admiși următorii candidați:
Oana Burnel
Laurențiu Marius Hetriuc
Alexandra Iuliana Paștiu
Andrei Claudiu Rus.

:: Tabelul

***

26 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând rezultatul interviului pentru candidații de la Secția de contencios administrativ și fiscal.

În urma interviului, au fost admiși următorii candidați:
Virginia Filipescu
Horațiu Pătrașcu
Ionel Radu.

:: Tabelul

***

21 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rapoartele de soluționare a contestațiilor depuse la evaluarea lucrărilor candidaților pentru Secția de contencios administrativ și fiscal și un tabel cu punctajul final obținut de candidați.

:: Rapoartele
:: Tabelul

***

19 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rapoartele de soluționare a contestațiilor depuse la evaluarea lucrărilor candidaților pentru Secția penală și un tabel cu punctajul final obținut de candidați.

:: Rapoartele de soluționare a contestațiilor
:: Rezultatele finale

***

8 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rapoartele de evaluare a lucrărilor candidaților pentru Secția penală și un tabel cu punctajul obținut de candidați.

:: Rapoartele de evaluare
:: Tabelul

***

7 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat raportul de evaluare a lucrărilor candidaților pentru Secția de contencios administrativ și fiscal și un tabel cu punctajul obținut de candidați.

:: Raportul de evaluare
:: Punctajul obținut

***

6 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a informat ca interviul se va susține după următorul calendar, potrivit unui comunicat:

– 26 februarie 2018 pentru Secția de contencios administrativ și fiscal
– 28 februarie 2018 pentru Secția penală.

***

15 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice.

Persoanele interesate pot transmite sesizări sau observații până la data de 23 ianuarie 2018, potrivit unui anunț.
:: Lucrările

***

5 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a persoanelor care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concurs.

:: Lista

***

26 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista persoanelor care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concurs.

:: Lista

***

30 august 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea unui concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ce se va desfăşura în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018, potrivit unui comunicat CSM.

Concursul vizează ocuparea a șase posturi de judecător, patru în cadrul Secției penale și două în cadrul Secției contencios administrativ și fiscal.

Candidaturile se pot depune până la data de 15 septembrie 2017.

:: Calendar estimativ
:: Cerere de înscriere
:: Posturile
:: Regulament
:: Tematică și bibliografie SCA
:: Tematică și bibliografie SP

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.