Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs de promovare în funcţia de judecător la ICCJ – 30 august 2017 – 14 martie 2018. UPDATE: Candidații. Lucrările. Susținerea interviului. Rezultate evaluare lucrări. Rezultate interviu. Proba scrisă. Subiecte și barem. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele probei scrise. Rezultatele finale
14.03.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

14 martie 2018: Marți, 13 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat ca nu au fost depuse contestații la punctaj și a publicat un tabel cuprinzând rezultatele probei scrise și un tabel cuprinzând rezultatele finale ale concursului.

În urma concursului, au promovat următorii judecători:
Secția penală:
1. Oana Burnel, Curtea de Apel București
2. Alexandra Iuliana Paștiu, Curtea de Apel Alba Iulia
3. Andrei Claudiu Rus, Curtea de Apel Alba Iulia.

Secția de contencios administrativ și fiscal:
1. Virginia Filipescu, Curtea de Apel București
2. Horațiu Pătrașcu, Curtea de Apel București
3. Ionel Radu, Curtea de Apel București.

:: Anunț contestații
:: Rezultate finale concurs
:: Rezultate finale proba scrisă

***

12 martie 2018: Vineri, 9 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele probei scrise pentru verificarea cunoștințelor practice.

:: Rezultatele

***

9 martie 2018: Joi, 8 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale de soluționare a contestațiilor la barem.

:: Proces-verbal Secția penală
:: Proces-verbal Secția contencios administrativ și fiscal

***

5 martie 2018: Duminică, 4 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul probei scrise și detalii privind depunerea contestațiilor.

:: Subiecte
:: Barem
:: Anunț contestații
:: Model contestație

***

2 martie 2018: Joi, 1 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cu candidații admiși după primele două probe de concurs, precum și detalii privind desfășurarea probei scrise care va avea loc la data de 4 martie 2018.

:: Tabelul
:: Programul probei scrise
:: Repartizarea pe săli

***

1 martie 2018: Miercuri, 28 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând rezultatul interviului pentru candidații de la Secția penală.

În urma interviului, au fost admiși următorii candidați:
Oana Burnel
Laurențiu Marius Hetriuc
Alexandra Iuliana Paștiu
Andrei Claudiu Rus.

:: Tabelul

***

26 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând rezultatul interviului pentru candidații de la Secția de contencios administrativ și fiscal.

În urma interviului, au fost admiși următorii candidați:
Virginia Filipescu
Horațiu Pătrașcu
Ionel Radu.

:: Tabelul

***

21 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rapoartele de soluționare a contestațiilor depuse la evaluarea lucrărilor candidaților pentru Secția de contencios administrativ și fiscal și un tabel cu punctajul final obținut de candidați.

:: Rapoartele
:: Tabelul

***

19 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rapoartele de soluționare a contestațiilor depuse la evaluarea lucrărilor candidaților pentru Secția penală și un tabel cu punctajul final obținut de candidați.

:: Rapoartele de soluționare a contestațiilor
:: Rezultatele finale

***

8 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rapoartele de evaluare a lucrărilor candidaților pentru Secția penală și un tabel cu punctajul obținut de candidați.

:: Rapoartele de evaluare
:: Tabelul

***

7 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat raportul de evaluare a lucrărilor candidaților pentru Secția de contencios administrativ și fiscal și un tabel cu punctajul obținut de candidați.

:: Raportul de evaluare
:: Punctajul obținut

***

6 februarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a informat ca interviul se va susține după următorul calendar, potrivit unui comunicat:

– 26 februarie 2018 pentru Secția de contencios administrativ și fiscal
– 28 februarie 2018 pentru Secția penală.

***

15 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice.

Persoanele interesate pot transmite sesizări sau observații până la data de 23 ianuarie 2018, potrivit unui anunț.
:: Lucrările

***

5 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a persoanelor care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concurs.

:: Lista

***

26 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista persoanelor care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concurs.

:: Lista

***

30 august 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea unui concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ce se va desfăşura în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018, potrivit unui comunicat CSM.

Concursul vizează ocuparea a șase posturi de judecător, patru în cadrul Secției penale și două în cadrul Secției contencios administrativ și fiscal.

Candidaturile se pot depune până la data de 15 septembrie 2017.

:: Calendar estimativ
:: Cerere de înscriere
:: Posturile
:: Regulament
:: Tematică și bibliografie SCA
:: Tematică și bibliografie SP

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti