Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Controlul Inspecției Judiciare la PICCJ se va desfășura în perioada 4-29 septembrie 2017. UPDATE: Acțiunea de control, finalizată


29 august 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

29 septembrie 2017: Inspecția Judiciară a anunțat că controlul de fond la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție privind activitatea desfășurată în anul 2016 și semestrul I al anului 2017 va fi finalizat în cursul acestei zile, urmând să înainteze raportul către Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii până la data de 10 noiembrie 2017, potrivit agerpres.ro.

***

31 august 2017: Alin Alexandru purtătorul de cuvânt al Inspecției Judiciare, a declarat că, în perioada 4-29 septembrie 2017, se va desfășura controlul de fond la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție privind activitatea desfășurată în anul 2016 și semestrul I al anului 2017, potrivit agerpres.ro.

Echipa de control va fi formată din 8 inspectori judiciari.

Alin Alexandru: „Controlul de fond la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție se va desfășura în perioada 4-29 septembrie. Verificările aferente controlului privesc activitatea desfășurată în anul 2016 și semestrul I al anului 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică