Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Întrevedere Tudorel Toader – reprezentantul pentru România al Băncii Mondiale


4 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Banking, Flux informații

Luni, 4 septembrie 2017, prof univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției a primit vizita Tatianei Proskuryakova, country manager al Băncii Mondiale pentru România şi Ungaria, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

În cadrul întâlnirii, discuţiile s-au axat pe stadiul proiectului finanţat de Banca Mondială în care este angrenat Ministerul Justiţiei, respectiv Proiectul de îmbunătăţire a serviciilor judiciare, aprobat pe 31 ianuarie 2017, dar și pe prezentarea principalelor direcţii de acţiune care pot reprezenta oportunităţi de colaborare viitoare în relaţia cu Banca Mondială.

Banca Mondială reprezintă unul dintre partenerii României în procesul de combatere a sărăciei și de dezvoltare durabilă, finanțările furnizate în cei 25 de ani de parteneriat continuu ridicându-se la suma de 11 miliarde de dolari.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică