Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ziua Europeană a Avocaților – 25 octombrie 2017. UPDATE: Manualul CCBE
19.09.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

19 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Manualul CCBE cu îndrumări pentru organizarea de evenimente cu tema „Avocații și evoluția digitală: în ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Barourile și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților sunt rugate să inițieze acțiuni de genul celor recomandate de CCBE și să comunice public organizarea acestora!

:: Manualul

***

5 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că ediția 2017 a Zilei Europene a Avocaților va avea loc la 25 octombrie, tema din acest an fiind „Avocații în e-voluție: care este modalitatea în care transformările digitale pot să consolideze relația dintre justițiabil și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Ziua Europeană a Avocaților celebrează statul de drept și rolul indispensabil al profesiei de avocat în apărarea acestuia, precum și valorile comune ale avocaților și contribuția acestora la sistemul judiciar.

În acest sens, toate asociațiile profesionale și barourile sunt încurajate să organizeze evenimente în țările lor în scopul de a oferi Zilei Europene a Avocaților o acoperire cât mai largă.

Mai multe informații vor fi disponibile în următoarele săptămâni, aici.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.