Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Ziua Europeană a Avocaților – 25 octombrie 2017. UPDATE: Manualul CCBE
19.09.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

19 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Manualul CCBE cu îndrumări pentru organizarea de evenimente cu tema „Avocații și evoluția digitală: în ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Barourile și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților sunt rugate să inițieze acțiuni de genul celor recomandate de CCBE și să comunice public organizarea acestora!

:: Manualul

***

5 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că ediția 2017 a Zilei Europene a Avocaților va avea loc la 25 octombrie, tema din acest an fiind „Avocații în e-voluție: care este modalitatea în care transformările digitale pot să consolideze relația dintre justițiabil și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Ziua Europeană a Avocaților celebrează statul de drept și rolul indispensabil al profesiei de avocat în apărarea acestuia, precum și valorile comune ale avocaților și contribuția acestora la sistemul judiciar.

În acest sens, toate asociațiile profesionale și barourile sunt încurajate să organizeze evenimente în țările lor în scopul de a oferi Zilei Europene a Avocaților o acoperire cât mai largă.

Mai multe informații vor fi disponibile în următoarele săptămâni, aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti