Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Europeană a Avocaților – 25 octombrie 2017. UPDATE: Manualul CCBE
19.09.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

19 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Manualul CCBE cu îndrumări pentru organizarea de evenimente cu tema „Avocații și evoluția digitală: în ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Barourile și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților sunt rugate să inițieze acțiuni de genul celor recomandate de CCBE și să comunice public organizarea acestora!

:: Manualul

***

5 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că ediția 2017 a Zilei Europene a Avocaților va avea loc la 25 octombrie, tema din acest an fiind „Avocații în e-voluție: care este modalitatea în care transformările digitale pot să consolideze relația dintre justițiabil și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Ziua Europeană a Avocaților celebrează statul de drept și rolul indispensabil al profesiei de avocat în apărarea acestuia, precum și valorile comune ale avocaților și contribuția acestora la sistemul judiciar.

În acest sens, toate asociațiile profesionale și barourile sunt încurajate să organizeze evenimente în țările lor în scopul de a oferi Zilei Europene a Avocaților o acoperire cât mai largă.

Mai multe informații vor fi disponibile în următoarele săptămâni, aici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate