Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Ziua Europeană a Avocaților – 25 octombrie 2017. UPDATE: Manualul CCBE


19 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

19 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Manualul CCBE cu îndrumări pentru organizarea de evenimente cu tema „Avocații și evoluția digitală: în ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Barourile și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților sunt rugate să inițieze acțiuni de genul celor recomandate de CCBE și să comunice public organizarea acestora!

:: Manualul

***

5 septembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că ediția 2017 a Zilei Europene a Avocaților va avea loc la 25 octombrie, tema din acest an fiind „Avocații în e-voluție: care este modalitatea în care transformările digitale pot să consolideze relația dintre justițiabil și avocat”, potrivit unui comunicat UNBR.

Ziua Europeană a Avocaților celebrează statul de drept și rolul indispensabil al profesiei de avocat în apărarea acestuia, precum și valorile comune ale avocaților și contribuția acestora la sistemul judiciar.

În acest sens, toate asociațiile profesionale și barourile sunt încurajate să organizeze evenimente în țările lor în scopul de a oferi Zilei Europene a Avocaților o acoperire cât mai largă.

Mai multe informații vor fi disponibile în următoarele săptămâni, aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii