Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PICCJ. Vizita unor judecători europeni


7 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Drept penal, Flux informații, Sistemul judiciar

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de 6 septembrie 2017, un grup de judecători din Polonia, Germania, Franța și Italia – aflați într-un stagiu derulat prin Programul de schimb al Rețelei Europene de Formare Judiciare (EJTN) – a efectuat o vizită de lucru la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În cadrul  vizitei, magistraților străini le-au fost expuse aspecte privind sistemul judiciar din România și statutul procurorului.

Totodată, judecătorii europeni au avut o întâlnire cu Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care le-a prezentat o serie de aspecte privind istoria instituțională a Ministerului Public.

:: Sursa : www.mpublic.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică