Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Masterat 2017-2019 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București


6 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Programul de studii universitare de masterat „Dreptul afacerilor” (masterat profesional) se organizează în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, la forma de învăţământ cu frecvenţă având o durată de 2 ani şi corespunde unui număr de 120 credite de studii transferabile.

În cadrul disciplinelor din planul de învăţământ se află şi: Protecţia consumatorului, Dreptul civil în etapa actuală, Comerţ electronic, Procedura arbitrajului, Tehnici contractuale, Circulaţia juridică a patrimoniului, Dreptul european al afacerilor, Dreptul contractelor, Dreptul asigurărilor.

Pentru informaţii suplimentare:
– prof. univ. dr. Mara Ioan (coordonatorul programului)- 0729036172
– lect. univ. dr. Laurenţiu Dragu (secretarul programului) – 021/3175523 int.17290.

Numărul de locuri: 5 locuri finanţate de la buget (fără taxă) pentru personalul MAI şi 45 locuri în regim cu taxă.

Perioada de înscriere la studiile universitare de masterat este 4-18 septembrie 2017, de luni până vineri între orele 900-1500 şi sâmbăta între orele 900-1300.

Admiterea se susţine în limba română şi se organizează într-o singură sesiune de admitere în data de  22 septembrie 2017.

Concursul de admitere se organizează într-o singură sesiune ce constă în susţinerea unui examen sub forma unui test-grilă.

Taxa de şcolarizare este de 1250 lei/modul (semestru), iar cea de admitere 100 lei.

Metodologia de admitere este disponibila aici.

:: Tematică și bibliografie

Notă: Pentru urmarea programului de masterat nu este necesară calitatea de polițist.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii