Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR și INPPA. Selecție avocați stagiari în vederea participării la concursul „Competition on EU Law in Practice”, Trier, 7-8 decembrie 2017
07.09.2017 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Miercuri, 6 septembrie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților selectează între unu și trei avocați stagiari (anul I sau II), în vederea participării la prima ediție a Concursului de drept european și internațional pentru tinerii avocați „Competition on EU Law in Practice”, organizat de Academy of European Law (ERA) și Council of Bars and Law Societies in Europe (CCBE), în data de 7-8 decembrie 2017, la Trier, potrivit unui comunicat UNBR.

Limba de desfășurare a concursului este engleza.

Selecția avocaților români va fi realizată în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, sub coordonarea Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Candidaturile vor fi trimise până la data de 18 septembrie 2017 pe adresa unbr@unbr.ro și vor fi însoțite de un CV Europass în limba engleză, o succintă scrisoare de intenție care să evidențieze eventuala experiență anterioară relevantă a candidatului, respectiv recomandarea îndrumătorului de stagiu al candidatului.

Candidații selectați în această etapă preliminară vor susține o probă orală în București, în data de 25 septembrie 2017, la sediul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, în urma căreia vor fi desemnați participanții la concurs.

Costurile de participare a avocaților stagiari la etapa internațională a competiției vor fi suportate de Uniunea Națională a Barourilor din România.

:: Detalii


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.