Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ANP. Festivalul Național de Folclor pentru Deținuți, ediția a III-a – 8 septembrie 2017. UPDATE: Desfășurarea evenimentului


11 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

8 septembrie 2017: Administrația Națională a Penitenciarelor publicat detalii cu privire la desfășurarea Festivalului National de Folclor pentru Deținuți, ediția 2017, potrivit unui comunicat al ANP.

Astfel, la eveniment au participat, între alții, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, alături de reprezentanți ai Senatului României, Camerei Deputaților, Direcției Naționale de Probațiune și Avocatului Poporului.

***

7 septembrie 2017: Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că, în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează cea de-a treia ediție a Festivalului National de Folclor pentru Deținuți, în data de 8 septembrie 2017, începând cu ora 10:00, potrivit unui comunicat ANP.

Evenimentul presupune participarea a 13 unități din sistemul penitenciar, la cele trei secțiuni ale festivalului: dansuri tradiționale româneștimuzică populară și expoziție de artizanat. La manifestare vor lua parte 70 de persoane private de libertate, coordonate de reprezentanți ai personalului de reintegrare socială sau de colaboratori din comunitate, într-o încercare a ANP de a promova mesajul conform căruia arta nu are limite convenționale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii