« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Aprobarea listei funcţiilor din siguranţa transporturilor pentru care sunt necesare avize de aptitudine medicală și a altor acte normative I Proiect
08.09.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 8 septembrie 2017, Ministerul Transporturilor a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordin al ministrului transporturilor pentru aprobarea listei funcţiilor din siguranţa transporturilor pentru care sunt necesare avize de aptitudine medicală şi/sau psihologică, Regulamentului de înfiinţare, organizare, funcţionare şi componenţa Comisiei Centrale medicale şi psihologice în siguranţa transporturilor din cadrul Spitalului Clinic Căi Ferate nr.1 Witting Bucureşti, normelor metodologice privind examinarea medicală şi psihologică a personalului din transporturi cu atribuţii în siguranţa transporturilor şi periodicitatea examinărilor, precum şi pentru aprobarea Regulamentului privind înfiinţarea, organizarea, funcţionarea comisiilor medicale şi/sau psihologice în siguranţa transporturilor care eliberează avize medicale şi/sau psihologice de aptitudini pentru funcţile din siguranţa transporturilor, precum şi componenţa acestor comisii.

:: Proiect
:: Instrument de motivare

 
Secţiuni: Content, Lege 9, Transporturi | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD