Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Cel de-al cincilea forum pentru entitățile interesate, organizat de BEREC
11.09.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 8 septembrie 2017, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a anunțat că, în data de 18 octombrie, la Bruxelles, Organismul Autoritatilor Europene de Reglementare în Domeniul Comunicatiilor Electronice organizează al cincilea Forum pentru entitățile interesate, ediția fiind dedicată numeroaselor noi provocări întâmpinate de reglementatori într-un ecosistem care se schimbă rapid, potrivit unui comunicat ANCOM.

Forumul va oferi ocazia de a analiza din noi perspective modalitățile prin care pot fi stimulate investițiile și concurența fără ca acestea să intre în conflict, în condițiile noului cadru de reglementare privind accesul propus de către Comisia Europeană.

Totodată, în cadrul evenimentului, va fi prezentat proiectul programului de lucru al BEREC pentru anul 2018 ce va fi lansat în consultare publică, toate părțile interesate fiind invitate să transmită contribuții prin intermediul platformei online de consultare publică a BEREC.

Forumul este deschis publicului, accesul fiind condiționat doar de înregistrarea prealabilă a participanților. Termenul limită pentru înregistrare este 3 octombrie 2017. Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înregistrării.

:: Agenda


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!






JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.