Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Participarea României la reuniunile comisiilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei
11.09.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 8 septembrie 2017, Senatul României a anunțat că, în perioada 4-7 septembrie 2017, Titus Corlățean, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, a participat la o serie de reuniuni ale comisiilor APCE care și-au desfășurat la Paris, potrivit unui comunicat al Senatului.

În acest context, senatorul Titus Corlățean a fost desemnat Raportor al Adunării Parlamentare cu tema: Soluția a două state în Israel și Palestina/Procesul de Pace în Orientul Mijlociu.

Totodată, reprezentatul României a solicitat membrilor Delegației ucrainene la APCE ca statul pe care îl reprezintă să respecte cu strictețe standardele în domeniul drepturilor persoanelor aparținând minorităților naționale, în contextul în care în Ucraina a fost adoptată o lege care limitează drastic accesul la învățământ în limba maternă pentru etnicii români, potrivit unui al doilea comunicat al Senatului. În cadrul reuniunii, s-a solicitat analizarea acestei legi de către Comisia Europeană pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția), analiză care urmează să fie transmisă Adunării.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.