Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tudorel Toader: Am solicitat hotărârile de amânare pentru toți deținuții aflați în penitenciare


11 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Duminică, 10 septembrie 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a precizat, prin intermediul paginii personale de Facebook, că a efectuat demersuri pentru verificarea modului de aplicare a dispozițiilor legale privind liberarea condiționată și că, în cazul în care se constată existența unei practici neunitare, va fi promovat un recurs în interesul legii.

Tudorel Toader: „Majoritatea deținuților reclamă modul de aplicare a dispozițiilor legale referitoare la liberarea condiționată.

Prin Administrația Națională a Penitenciarelor, am solicitat hotărârile de amânare pentru toți deținuții aflați în penitenciare! Vrem să vedem considerentele respectivelor hotărâri.

În măsura în care se va constata existența unei practici neunitare, în limitele competențelor legale, vom declanșa procedura de promovare a unui recurs în interesul legii!

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii