Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

DELOITTE România și Facultatea de Energetică: parteneriat pentru transformarea sectorului energetic
11.09.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Energie, Selected, Sustenabilitate
JURIDICE - In Law We Trust

DELOITTE România și Facultatea de Energetică a Universității Politehnica din Bucureşti au semnat astăzi un acord de parteneriat prin care experți din cadrul facultății vor fi implicați în proiectele DELOITTE în domeniul energiei, iar studenții și masteranzii facultății vor beneficia de stagii de practică și perfecționare în cadrul companiei.

Acordul se înscrie eforturilor DELOITTE de a oferi expertiză tehnică clienților săi, consolidând astfel serviciile, programele și inițiativele pe care le oferă și a atrage cei mai buni profesioniști.

Alexandru Reff, Country Managing Partner DELOITTE România: “Sunt extrem de încântat că, prin intermediul acestui parteneriat, putem oferi studenților și masteranzilor de excepție ai Facultății de Energetică posibilitatea de a lua contact imediat cu mediul de afaceri prin expunerea la proiectele noastre și la experiențele unei echipe solide de profesioniști. Ne dorim ca acest parteneriat să fie pe termen lung, astfel încât să putem vedea în timp cu adevărat beneficiile sale. În egală măsură, ne bucură faptul că putem avea acces la cunoștințele deosebite ale reprezentanților facultății. La DELOITTE, investim constant pentru a oferi cariere excepționale tinerilor noștri angajați pentru a servi clienții cu distincție, fiind prezenți în acele inițiative care conectează oameni și idei.

Răzvan Nicolescu, Executive Lead Adviser DELOITTE România: “Cele mai mari provocări ale sectorului energetic sunt digitalizarea și sustenabilitatea, în condițiile luptei de combatere a schimbărilor climatice. DELOITTE România are un portofoliu de aproape o sută de clienți, companii din domeniul energetic, iar Facultatea de energetică deține expertiza tehnică ce poate fi utilă clienților noștri pentru a face față cu succes provocărilor actuale. Din acest parteneriat câștigă atât DELOITTE, cât și Facultatea, dar cel mai mult va avea de câștigat sectorul energetic în ansamblul său prin punerea laolaltă a acestor competențe.

Cu ocazia parteneriatului, DELOITTE a îmbrățișat totodată propunerea Facultății de a avea un reprezentat în Consiliul consultativ, astfel încât să poată aduce un echilibru între nevoie existente pe piața muncii în sectorul energetic și programa facultății.

Adrian Badea, Director Școala Doctorală de Energetică, Universitatea Politehnica din Bucureşti: “Absolvenții facultății de Energetică au marele atu al unei formări multilaterale, sistemice, ceea ce le permite adaptarea rapidă la noi situații și provocări. Parteneriatul semnat astăzi cred ca va fi benefic pentru ambii parteneri. DELOITTE va aduce facultății experiența sa excelentă de lucru cu mediul economic şi de afaceri, sprijinind studenții în dezvoltarea spiritului antreprenorial și a consolidării cunoștințelor economice. La rândul său, facultatea oferă, pe lângă expertiza şi cunoștințele de vârf ale profesorilor ei, entuziasmul, inteligența şi tinereţea studenţilor.

Horia Necula, Decan al Facultăţii de Energetică: „Parteneriatul cu DELOITTE România reprezintă o formă de colaborare în sprijinul creşterii nivelului procesului educativ în instituția noastră. Legăturile cu mediul economic, atât la nivelul studenților, cât şi al cadrelor didactice nu pot fi decât benefice, cu atât mai mult în domeniul sectorului energetic, caracterizat de schimbări profunde în ultimii ani. Pregătirea practică a studenţilor a reprezentat în ultimii ani o prioritate în universitatea noastră şi astfel de parteneriate sunt esenţiale în îndeplinirea dezideratelor noastre”.

Echipa de specialiști în domeniul energiei din DELOITTE România oferă servicii complete și integrate companiilor care activează în următoarele sectoare: petrol și gaze, electricitate, industria apei, energie sustenabilă. Aceasta pune la dispoziția clienților cunoștințe solide în domeniul energiei, perfecționate pe plan local și internațional și servicii care realizează o îmbinare perfectă între inovație și gândirea critică.

Cu o tradiţie de peste 65 de ani, Facultatea de Energetică s-a dezvoltat permanent, devenind o şcoală de elită în învățământul superior tehnic românesc, cunoscută şi recunoscută la nivel naţional şi internaţional. Cele peste 100 de cadre didactice, cu o activitate profesională şi ştiinţifică recunoscută, contribuie la formarea a peste 2000 studenţi în fiecare an.

###

Numele DELOITTE se referă la organizația DELOITTE Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „Deloitte Global”) nu furnizează servicii către clienți.

DELOITTE furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți DELOITTE, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti