Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Drept penal, Flux informații, Jurisprudență Curți de Apel, SELECTED
 1 comentariu

DNA Cluj. Trafic de influență. Achitare definitivă. Asistența juridică a fost asigurată de Sergiu Bogdan & Asociații

12 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

În data de 11 septembrie 2017, Curtea de Apel Cluj a confirmat definitiv achitarea lui Călin Stoia, cu schimbarea temeiului de achitare, soluția inițială de achitare fiind pronunțată de Tribunalul Cluj. Încă de la debutul dosarului asistența juridică a lui Călin Stoia a fost asigurată de Societatea de avocatură Sergiu Bogdan & Asociații.

Dosarul a debutat în noiembrie, 2011, cu emiterea rechizitoriului în 19 decembrie 2011. Dosarul a fost inițial judecat de Tribunalul Cluj (fond – soluție de condamnare cu suspendare condiționată), Curtea de Apel Cluj (apel – menținere soluție fond) și Înalta Curte de Casație și Justiție (recurs), ultima instanță desființând cele două hotărâri și restituind cauza la PICCJ – S.T. DNA Cluj pentru refacerea urmăririi penale din cauza încălcării dreptului la apărare, fără a analiza fondul cauzei (dec. pen. nr. 4032 din 16 decembrie 2013).

După o pauză de mai bine de un an, la data de 5 februarie 2015, în dosar s-a dispus din nou începerea urmăririi penale, iar rechizitoriul a fost emis la data de 27 noiembrie 2015. Prin sent. pen. nr. 452 din 23 decembrie 2016, Tribunalul Cluj a dispus achitarea lui Călin Stoia în temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) teza I C. pr. pen. Curtea de Apel Cluj, la data de 11 septembrie 2017 a modificat temeiul de achitare în art. 16 alin. 1 lit. c) C. pr. pen.

Din cadrul Societății, Călin Stoia a fost asistat de următorii avocați: avocat coordonator dr. Sergiu Bogdan, avocat partener dr. Doris Alina Șerban și avocat colaborator drd. George Zlati.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică