Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Recrutare formator dezvoltare personală. UPDATE: Rezultatele
02.02.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

1 februarie 2018: Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea încadrării, a fost recomandată Daniela Matei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, potrivit unui comunicat.

****

22 decembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea susținerii unei secvențe demonstrative de seminar, au fost selectate următoarele persoane, potrivit unui comunicat INM:
1. Daniela Matei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție
2. Oana Petrescu, consilier juridic.

***

12 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a unui formator colaborator la disciplina „Dezvoltare personală” în cadrul Departamentului de formare iniţială, potrivit unui comunicat INM.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 13 octombrie 2017.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate