Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Recrutare formator drept administrativ. UPDATE: Rezultatele
19.01.2018 | JURIDICE.ro

18 ianuarie 2018: Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea recrutării, a fost recomandat Bogdan Cristea, judecător la Curtea de Apel București, potrivit unui comunicat.

***

20 decembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea participării la următoarea etapă a procesului de selecție, constând în susținerea unei secvențe demonstrative de seminar au fost selectate următoarele persoane, potrivit unui comunicat:
1. Daniel Marian Drăghici
2. Bogdan Cristea.

***

7 decembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, în vederea participării la următoarea etapă a selecției, constând în susținerea unui interviu, s-au calificat următorii candidați, potrivit unui comunicat:
1. Bogdan Cristea, judecător, Curtea de Apel București
2. Daniel Marian Drăghici, judecător, Curtea de Apel București
3. Florin Vîlceanu, judecător, Judecătoria Sectorului 4, București
4. Petre Matei, avocat, Cabinet Individual de Avocat ”Matei Petre”.

***

12 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a unui formator colaborator la disciplina „Drept administrativ” în cadrul Departamentului de formare iniţială, potrivit unui comunicat INM.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 13 octombrie 2017.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.