Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Recrutare formator drept administrativ. UPDATE: Rezultatele

19.01.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

18 ianuarie 2018: Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea recrutării, a fost recomandat Bogdan Cristea, judecător la Curtea de Apel București, potrivit unui comunicat.

***

20 decembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea participării la următoarea etapă a procesului de selecție, constând în susținerea unei secvențe demonstrative de seminar au fost selectate următoarele persoane, potrivit unui comunicat:
1. Daniel Marian Drăghici
2. Bogdan Cristea.

***

7 decembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, în vederea participării la următoarea etapă a selecției, constând în susținerea unui interviu, s-au calificat următorii candidați, potrivit unui comunicat:
1. Bogdan Cristea, judecător, Curtea de Apel București
2. Daniel Marian Drăghici, judecător, Curtea de Apel București
3. Florin Vîlceanu, judecător, Judecătoria Sectorului 4, București
4. Petre Matei, avocat, Cabinet Individual de Avocat ”Matei Petre”.

***

12 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a unui formator colaborator la disciplina „Drept administrativ” în cadrul Departamentului de formare iniţială, potrivit unui comunicat INM.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 13 octombrie 2017.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate