Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

INM. Selecție seminar magistrați, Paris, 4-5 decembrie 2017. UPDATE: Prelungire termen. Rezultatele
16.10.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

13 octombrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, în vederea participării la seminar au fost selectați următorii magistrați, potrivit unui comunicat INM:
Anca Codreanu – Tribunalul Covasna;
Carmen Adriana Domocoș – Tribunalul Bihor;
Violeta Elena Georgescu Ashemimry – Judecătoria Ploiești.

***

25 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că termenul limită pentru înscriere a fost prelungit până la data de 9 octombrie 2017, potrivit unui comunicat INM.

***

12 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție în vederea participării la seminarul „Towards Effective Redress to Fundamental Rights Violations in the field of Data Protection”, care se va desfășura în perioada 4-5 decembrie 2017, la Paris-Versailles, în Franța potrivit unui comunicat INM.

Seminarul se adresează judecătorilor, de preferat dintre cei cu experiență profesională relevantă pentru domeniul seminarului (protecția datelor cu caracter personal) și se va desfășura în limba engleză, pentru magistrații români fiind disponibile trei locuri.

Termen limită pentru înscriere: 24 septembrie 2017.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.