Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Selecție seminar magistrați, Paris, 4-5 decembrie 2017. UPDATE: Prelungire termen. Rezultatele


16 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

13 octombrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, în vederea participării la seminar au fost selectați următorii magistrați, potrivit unui comunicat INM:
Anca Codreanu – Tribunalul Covasna;
Carmen Adriana Domocoș – Tribunalul Bihor;
Violeta Elena Georgescu Ashemimry – Judecătoria Ploiești.

***

25 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că termenul limită pentru înscriere a fost prelungit până la data de 9 octombrie 2017, potrivit unui comunicat INM.

***

12 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție în vederea participării la seminarul „Towards Effective Redress to Fundamental Rights Violations in the field of Data Protection”, care se va desfășura în perioada 4-5 decembrie 2017, la Paris-Versailles, în Franța potrivit unui comunicat INM.

Seminarul se adresează judecătorilor, de preferat dintre cei cu experiență profesională relevantă pentru domeniul seminarului (protecția datelor cu caracter personal) și se va desfășura în limba engleză, pentru magistrații români fiind disponibile trei locuri.

Termen limită pentru înscriere: 24 septembrie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii