Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ME. Dezbatere ref. Legea resurselor hidrominerale
15.09.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 14 septembrie 2017, la sediul Ministerului Energiei a avut loc o dezbatere privind Legea resurselor hidrominerale, potrivit unui comunicat al ME.

La dezbaterea publică au participat reprezentanți ai Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Ministerului Finanțelor Publice, Consiliului Concurenței, Societății Naționale a Apelor Minerale, precum și specialişti în domeniu, organizaţii neguvernamentale, patronate și reprezentanți ai mediului academic.

În cadrul discuțiilor, a fost evidențiată necesitatea definirii clare a termenilor utilizați în viitoarea lege și a competențelor autorităților publice și intermediarilor, dar și clarificarea normativă a unor situații derivate din practică.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate