Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Prelungire delegare în funcţii de conducere
15.09.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 14 septembrie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate:
– prelungirea delegării judecătorului Diana Maria Marian în funcţia de şef al Biroului grefa secţiilor, începând cu data de 18 septembrie 2017, pentru o perioadă de 3 luni, dar nu mai mult de ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii;
– prelungirea delegării lui Robert Imecs, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor, în funcţia de şef al Serviciului de sinteze şi pregătirea lucrărilor şedinţelor Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 18 septembrie 2017, pentru o perioadă de 3 luni, dar nu mai mult de ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 34)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate