Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Augustin Zăbrăuțanu: În cazul mediului de afaceri, problemele când apar…


18 septembrie 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Av. Augustin Zăbrăuțanu, ZĂBRĂUȚANU POPESCU & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Impactul infracțiunilor din Legea 31/1990 asupra mediului afacerilor, ediția 146, organizată de Societatea de Științe Juridice, la folosirea bunurilor sau a creditului societății în alte scopuri decât cele în interesul societății.

Augustin Zăbrăuțanu: „În cazul mediului de afaceri, problemele în general atunci când apar nu sunt neapărat de natură penală sau mai degrabă nu încep ca niște probleme de natură penală, ele încep de obicei cu controale ale fiscului, sunt de natură fiscală, sunt de natură administrativă, sunt de natura procedurii insolvenței și de multe ori din păcate capătă și această turnură; dar să spunem că marea majoritate nu asociază pur și simplu anumite activități pe care le desfășoară sau anumite modalități în care își desfășoară activitatea în mod mai mult sau mai puțin curent cu faptul că modul în care ei le desfășoară sunt interzise de lege. Folosirea bunurilor sau a creditului societății în alte scopuri decât cele evident în interesul societății și pentru a produce pentru societate plus valoare. De fapt, despre asta discutăm. Este cred des întâlnită, spre exemplu, folosirea mașinilor companiei de către alte persoane din afara societății sau chiar și de către angajați în afara timpului de lucru sau fără să desfășoare activități pentru societate.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică