Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
 1 comentariu

Bogdan Gabor: Cred că, totuși, cea mai mare problemă în acest pachet legislativ este Inspecția Judiciară


15 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 13 septembrie 2017, procurorul Bogdan Gabor, președintele Asociației Procurorilor din România, a declarat, în cadrul emisiunii „În fața ta”, difuzată de postul de televiziune Digi24, că APR a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii avizarea negativă a proiectului de modificare a Legilor Justiției.

Bogdan Gabor: „Am analizat întregul pachet legislativ trimis de către Ministerul Justiției. De asemenea, am analizat impactul pe care l-ar putea avea acest proiect legislativ asupra întregului sistem judiciar și, din această analiză am constat că sunt o serie de modificări propuse care pot plasa, la un moment dat, sistemul judiciar sub un control politic, și, de asemenea, sunt o serie întreagă de propuneri de modificare relativ la funcționarea sistemului judiciar care vor îngreuna funcționarea acestuia și, din aceasta analiză, am apreciat că este mai bine să fie avizat negativ întregul proiect legislativ. (…) Cred că, totuși, cea mai mare problemă în acest pachet legislativ este Inspecția Judiciară. (…) Independența, fără responsabilitate, poate conduce la abuz.”

:: Întregul interviu aici

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică