Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs pentru ocuparea unor posturi de inspector judiciar. UPDATE: Tematica modificată. Candidații. Desemnare psiholog. Subiecte și barem. Rezultatele. Interviul
15.01.2018 | JURIDICE.ro

14 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele interviului și tabelul de clasificare a candidaților.
:: Rezultate interviu
:: Tabel de clasificare

***

12 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat detalii cu privire la susținerea interviului, potrivit unui comunicat.

***

8 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele testării scrise după soluționarea contestațiilor și rezultatele finale ale testării scrise.

:: Rezultate contestații
:: Rezultatele finale

***

29 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele obținute la testarea scrisă și un anunț privind depunerea contestațiilor.
:: Anunț
:: Rezultatele

***

19 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremu probei scrise.
:: Barem judecători DC
:: Barem judecători DP
:: Barem procurori DP
:: Îndreptatre eroare materială
:: Barem definitiv

***

13 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat că desemnează un psiholog pentru a face parte din comisia de examinarea concursului pentru ocuparea a 14 posturi de inspector judiciar, termenul limită fiind 24 noiembrie 2017, potrivit unui comunicat CSM.

***

26 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul final cuprinzând candidații înscriși la concurs.

:: Tabelul final

***

18 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un proces-verbal de îndreptare a unei erori materiale, precum și tabelul rectificat cuprinzând candidații înscriși la concurs.

:: Proces-verbal
:: Tabel

***

16 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând candidații înscriși la concurs.

:: Candidații

***

29 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat o modificare în ceea ce privește tematica și bibliografia, potrivit unui anunț CSM.

:: Tematica modificată

***

15 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 14 posturi vacante de inspector judiciar – 5 posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători şi 9 posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru procurori, potrivit unui comunicat CSM.

:: Calendar estimativ
:: Tematică și bibliografie judecători
:: Tematică și bibliografie procurori


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.