Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs pentru ocuparea unor posturi de inspector judiciar. UPDATE: Tematica modificată. Candidații. Desemnare psiholog. Subiecte și barem. Rezultatele. Interviul
15.01.2018 | JURIDICE.ro


14 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele interviului și tabelul de clasificare a candidaților.
:: Rezultate interviu
:: Tabel de clasificare

***

12 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat detalii cu privire la susținerea interviului, potrivit unui comunicat.

***

8 ianuarie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele testării scrise după soluționarea contestațiilor și rezultatele finale ale testării scrise.

:: Rezultate contestații
:: Rezultatele finale

***

29 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele obținute la testarea scrisă și un anunț privind depunerea contestațiilor.
:: Anunț
:: Rezultatele

***

19 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremu probei scrise.
:: Barem judecători DC
:: Barem judecători DP
:: Barem procurori DP
:: Îndreptatre eroare materială
:: Barem definitiv

***

13 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat că desemnează un psiholog pentru a face parte din comisia de examinarea concursului pentru ocuparea a 14 posturi de inspector judiciar, termenul limită fiind 24 noiembrie 2017, potrivit unui comunicat CSM.

***

26 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul final cuprinzând candidații înscriși la concurs.

:: Tabelul final

***

18 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un proces-verbal de îndreptare a unei erori materiale, precum și tabelul rectificat cuprinzând candidații înscriși la concurs.

:: Proces-verbal
:: Tabel

***

16 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând candidații înscriși la concurs.

:: Candidații

***

29 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat o modificare în ceea ce privește tematica și bibliografia, potrivit unui anunț CSM.

:: Tematica modificată

***

15 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 14 posturi vacante de inspector judiciar – 5 posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători şi 9 posturi din cadrul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru procurori, potrivit unui comunicat CSM.

:: Calendar estimativ
:: Tematică și bibliografie judecători
:: Tematică și bibliografie procurori

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate