Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Participarea României la Conferința Anuală de Implementare a Dimensiunii Umane a OCSE

19.09.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 18 septembrie 2017, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că în perioada 11-22 septembrie 2017 se desfășoară, la Varșovia, Conferința Anuală de Implementare a Dimensiunii Umane a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, cea mai mare manifestare din Europa dedicată drepturilor omului, reunind aproximativ 1600 de reprezentanți ai statelor participante OSCE, societății civile, promotori ai drepturilor omului, experți, alte organizații internaționale și mass-media, potrivit unui comunicat MAE.

Dezbaterile din cadrul sesiunilor tematice au prilejuit reafirmarea de către Delegația română a atașamentului României față de libertatea de exprimare și libertatea presei, dreptul la informare, dreptul de asociere și întrunire, importanța implicării societății civile în schimbările pozitive din plan local, dar și a obiectivului de promovare a participării, pe baze egale, a tuturor membrilor unei societăți, la viața publică și politică.

Totodată, evenimentul a prilejuit un schimb substanțial de idei privind noi modalități și instrumente de combatere a antisemitismului în educația copiilor și a tinerilor, dar și a societății în general, prin prisma învățământului despre Holocaust si alte forme de discriminare.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.