Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Întrevedere Tudorel Toader – ambasadorul Franței în România


19 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 18 septembrie 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, și conf. univ. dr Marieta Safta, secretar de stat, au avut o întrevedere cu Michèle Ramis, ambasadorul Franței în România, împreună cu Pierre Rannou, consilier în cadrul Ambasadei, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

Întrevederea, care a constituit un bun prilej de reafirmare a sprijinului reciproc și a bunei colaborări între ele două state, a oferit posibilitatea unor discuții privind cooperarea româno-franceză în domeniul justiției, inclusiv în ceea ce privește unele proiecte și schimburi de bune practici în ariile de interes comun, proiectul de modificare a Legilor Justiției și evaluarea Mecanismului de Cooperare și Verificare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii