Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul de Mediere. Petiție ref. situația implementării Directivei SAL și a Regulamentului SOL. UPDATE: Camera Deputaților a solicitat un punct de vedere Ministerului Economiei
07.11.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

6 noiembrie 2017: Consiliul de Mediere a anunțat că Mihai Tudose, prim-ministrul României, a sesizat Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții a Camerei Deputaților  pentru analizarea petiției Consiliului de Medire referitoare la procedura SAL-SOL, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președintele CM.

Luând act de petiția Consiliului de Mediere, Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții din cadrul Camerei Deputaților a solicitat Ministerului Economiei un punct de vedere argumentat față de problematica în cauză, acesta urmând a fi comunicat atât instituției solicitante, cât și Consiliului de Mediere.

***

20 septembrie 2017: Consiliul de Mediere a publicat o petiție publică adresată autorităților de stat, autorităților europene și Congresului Statelor Unite ale Americii privind la situația implementării Directivei SAL și a Regulamentului SOL.

:: Petiția

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.