« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. Lista posturilor vacante pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripţie în alta. UPDATE: Concursul. Barem. Rezultatele
26.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

22 decembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele finale ale concursului.

:: Rezultatele finale

***

8 decembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele concursului.

:: Rezultatele

***

29 noiembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat baremul de corectare al concursului pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

:: Barem

***

1 noiembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, a informat că organizează în data de 29 noiembrie 2017, ora 15:00, concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta,  potrivit unui comunicat.

:: Tematică
:: Monitorul Oficial
:: Cerere

***

19 septembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat lista cuprinzând posturile vacante pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripţie în alta.

Cererea de schimbare a sediului biroului executorului judecătoresc se face în termen de 10 zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, a listei cuprinzând posturile vacante. Lista posturilor vacante a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a III – a, nr. 1307 /2017.

:: Lista

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD