Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Regulamentul privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal din învățământ și biblioteci centrale universitare | Proiect. UPDATE: Aprobare
31.01.2018 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Lege 9, Proiecte legislative, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

31 ianuarie 2018: Guvernul României a aprobat, prin Hotărâre, Regulamentul privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiţii de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din învățământ, potrivit unui comunicat.

Astfel, cuantumul sporului pentru condiții de muncă se stabileşte prin aplicarea unei cote procentuale asupra salariului de bază, cu valori cuprinse între 5 și 15% din acesta, în funcție de criteriile specifice pentru fiecare categorie în parte și corespunzător timpului efectiv lucrat, cu respectarea prevederilor Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

***

22 septembrie 2017: Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiţii de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din învățământ și biblioteci centrale universitare.

Observațiile și propunerile pot fi comunicate pe adresa de e-mail: dumitra.moldoveanu@edu.gov.ro, până la data de 5 octombrie 2017.

:: regulamentul
:: nota de fundamentare

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti