Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs pentru numirea în funcții de conducere a magistraților – 22 septembrie – 19 decembrie 2017. UPDATE: Candidații. Testarea psihologică. Rezultate procurori. Rezultate judecători. Rezultate susținere proiect. Testarea scrisă privind managementul. Subiecte și barem. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele
22.12.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

20 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelele cu prinzând candidații admiși în urma concursului pentru numirea în funcții de conducere.

:: Procurori
:: Judecători

***

18 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj în cazul procurorilor și un anunț potrivit căruia nu au fost depuse contestații al punctaj în cazul judecătorilor.

:: Tabel de clasificare procurori
:: Tabel de clasificare judecători
:: Anunț judecători
:: Contestații procurori
:: Contestație respinsă

****

12 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale de soluționare a contestațiilor la barem.

:: Contestații judecători
:: Contestații procurori

***

10 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul de corectare, precum și precizări cu privire la depunerea contestațiilor.
:: Subiecte si barem judecători
:: Subiecte și barem procurori
:: Anunț contestații
:: Model contestații

***

4 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț referitor la susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Anunț
:: Repartizare judecători
:: Repartizare procurori

***

29 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidații judecători la proba constând în susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Tabelul

***

27 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidații procurori la proba constând în susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Tabelul

***

14 noiembrie 2017:  Consiliul Superior al Magistraturii a publicat repartizarea judecătorilor pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Repartizare judecători

***

13 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat detalii privind susținerea reexaminării psihologice, un tabel cu rezultatele obținute de către candidații judecători la testarea psihologică, precum si repartizarea procurorilor pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Rezultate judecători
:: Detalii ref. reexaminarea psihologică
:: Repartizare susținerea proiectului procurori

***

10 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cuprinzând rezultatele obținute de candidații procurori la testarea psihologică.

:: Rezultate

***

1 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat ca partea scrisă a testării psihologice se va desfășura la data de 5 noiembrie 2017, iar interviul in perioada 7-10 noiembrie 2017, potrivit unui anunț CSM.

:: Listă definitivă judecători
:: Listă definitivă procurori
:: Repartizare judecători interviu testare psihologică
:: Repartizare judecători testarea psihologică scris
:: Repartizare procurori interviu testare psihologică
:: Repartizare procurori testarea psihologică scris

***

19 octombrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs.

:: Candidații judecători
:: Candidații procurori

***

22 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, potrivit unui comunicat CSM.

:: Funcții de conducere judecători
:: Funcții de conducere procurori
:: Calendar de concurs
:: Tematică și bibliografie
:: Regulamentul
:: Cerere tip judecători
:: Cerere tip procurori

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti