Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Emeric Domokos‎-Hancu: Domnul Bărbulescu era proprietarul contului

03.10.2017 | Andreea LUPU
Abonare newsletter

Av. Emeric Domokos‎-Hancu, Partner SCHOENHERR & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Bărbulescu vs. România. Soluția finalăediția 148, organizată de Societatea de Științe Juridice, la un aspect important privind starea de fapt din cauza Bărbulescu vs. România.

Emeric Domokos‎-Hancu„Ce este cu acest cont de Yahoo Messenger? Acest cont a fost deschis la inițiativa angajatorului pentru a permite domnului Bărbulescu să țină corespondența cu clienții societății, dar foarte important este faptul că domnul Bărbulescu este cel care acceptat termenii și condițiile contului în nume personal. Domnul Bărbulescu este cel care deținea parola, domnul Bărbulescu practic era proprietarul de lege al acestui cont. Nu angajatorul. El a fost făcut la inițiativa angajatorului, dar proprietatea aparținea domnului Bărbulescu.”

Andreea Lupu

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate