Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Emeric Domokos‎-Hancu: Domnul Bărbulescu era proprietarul contului


3 octombrie 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Av. Emeric Domokos‎-Hancu, Partner SCHOENHERR & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Bărbulescu vs. România. Soluția finalăediția 148, organizată de Societatea de Științe Juridice, la un aspect important privind starea de fapt din cauza Bărbulescu vs. România.

Emeric Domokos‎-Hancu„Ce este cu acest cont de Yahoo Messenger? Acest cont a fost deschis la inițiativa angajatorului pentru a permite domnului Bărbulescu să țină corespondența cu clienții societății, dar foarte important este faptul că domnul Bărbulescu este cel care acceptat termenii și condițiile contului în nume personal. Domnul Bărbulescu este cel care deținea parola, domnul Bărbulescu practic era proprietarul de lege al acestui cont. Nu angajatorul. El a fost făcut la inițiativa angajatorului, dar proprietatea aparținea domnului Bărbulescu.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică