Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Daniel-Mihail Șandru: Hotărârea din cauza Bărbulescu contra România, soluția finală, nu e chiar finală


30 septembrie 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, Președinte SOCIETATEA DE ȘTIINȚE JURIDICE, s-a referit, în cadrul dezbaterii Bărbulescu vs. România. Soluția finalăediția 148, organizată de Societatea de Științe Juridice, la importanța dreptului Uniunii Europene în cauza Bărbulescu vs. România.

Daniel-Mihail Șandru: „Hotărârea din cauza Bărbulescu contra România, soluția finală, nu e chiar finală, soluția finală o vor da instanțele naționale, ele vor da soluții finale bazându-se evident pe forța juridică a hotărârii de la Strasbourg, numai că și instanțele naționale vor avea propria posibilitate de a aprecia în concret despre ce este vorba. În plus încă nu s-a terminat și încă nu este soluția finală pentru că mai există un drept internațional care e foarte interesat de acest subiect, de protecția datelor cu caracter personal, respectiv dreptul Uniunii Europene, de la anul va intra în vigoare un nou regulament, Regulamentul 679 din 2016 care va intra în vigoare în mai 2018, regulament care nu aduce atingere relațiilor de muncă, pentru că nici n-are cum, nu se referă la relații de muncă, se referă la date cu caracter personal.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii