Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Daniel-Mihail Șandru: Hotărârea din cauza Bărbulescu contra România, soluția finală, nu e chiar finală
30.09.2017 | Andreea LUPU

Secţiuni: Cyberlaw, Data protection, Dreptul muncii, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, Președinte SOCIETATEA DE ȘTIINȚE JURIDICE, s-a referit, în cadrul dezbaterii Bărbulescu vs. România. Soluția finalăediția 148, organizată de Societatea de Științe Juridice, la importanța dreptului Uniunii Europene în cauza Bărbulescu vs. România.

Daniel-Mihail Șandru: „Hotărârea din cauza Bărbulescu contra România, soluția finală, nu e chiar finală, soluția finală o vor da instanțele naționale, ele vor da soluții finale bazându-se evident pe forța juridică a hotărârii de la Strasbourg, numai că și instanțele naționale vor avea propria posibilitate de a aprecia în concret despre ce este vorba. În plus încă nu s-a terminat și încă nu este soluția finală pentru că mai există un drept internațional care e foarte interesat de acest subiect, de protecția datelor cu caracter personal, respectiv dreptul Uniunii Europene, de la anul va intra în vigoare un nou regulament, Regulamentul 679 din 2016 care va intra în vigoare în mai 2018, regulament care nu aduce atingere relațiilor de muncă, pentru că nici n-are cum, nu se referă la relații de muncă, se referă la date cu caracter personal.”

Andreea Lupu

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti