Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF. Raport ref. evoluția pieței asigurărilor în primul semestru al anului 2017


26 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 25 septembrie 2017, Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat un raport cu privire la evoluția pieței asigurărilor în primul semestru al anului 2017, potrivit unui comunicat ASF.

Astfel, piața asigurărilor din România și-a menținut trendul ascendent, societățile de asigurare și reasigurare înregistrând o creștere a primelor brute subscrise de 8%.

Cu privire la piața RCA, societățile cu cea mai mare pondere în piața de asigurări au fost Euroins, City Insurance și Asirom, care dețin împreună peste jumătate din piață.

Pe ansamblul pieței asigurărilor de locuințe (obligatorii și facultative), în prima jumătate a anului 2017 a fost consemnată o scădere a primelor brute subscrise de aproximativ 10% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

La nivelul întregii piețe de asigurări, numărul de contracte de asigurare în vigoare la finalul primului semestru 2017 a fost de 14.586.982 unităţi, în creștere față de perioada similară a anului precedent cu 11%.

:: Raportul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică