Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire de lucru Consiliul de Mediere – IGPR
26.09.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 25 septembrie 2017, luând în considerare scrisoarea deschisă înaintată de Consiliul de Mediere, ca urmare a sesizărilor primite de la mediatori cu privire la problemele create de unii reprezentanți ai Poliției în anumite secții de poliție din România, la invitația Inspectoratului General al Poliției Române și cu aprobarea  chestorului principal de poliție Bogdan Despescu Inspector General al Poliției Române, lZeno Daniel Șuștac, vicepreședinte și Ion Dedu, membru în Comisia Permanentă, în calitate de reprezentanți ai Consiliului de Mediere, au fost primiți de Marius Mihai Voicu, adjunct al Inspectorului General al Poliției Române, acestuia alăturându-se o echipă formată din reprezentanți ai departamentului juridic și ai departamentului  de formare profesională, potrivit unui comunicat al Consiliului de Mediere, semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

La finalul discuțiilor, domnul Inspector General Adjunct a dispus luarea măsurilor necesare în vederea reluării pregătirii profesionale a polițiștilor în ceea ce privește  prevederile legale  referitoare la procedura medierii.

Reprezentanții Consiliului de Mediere au evocat disponibilitatea formatorilor în mediere, ca specialiști în domeniul medierii, de a participa  la instruirea polițiștilor cu privire la procedura medierii.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.