Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire de lucru Consiliul de Mediere – IGPR

26.09.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 25 septembrie 2017, luând în considerare scrisoarea deschisă înaintată de Consiliul de Mediere, ca urmare a sesizărilor primite de la mediatori cu privire la problemele create de unii reprezentanți ai Poliției în anumite secții de poliție din România, la invitația Inspectoratului General al Poliției Române și cu aprobarea  chestorului principal de poliție Bogdan Despescu Inspector General al Poliției Române, lZeno Daniel Șuștac, vicepreședinte și Ion Dedu, membru în Comisia Permanentă, în calitate de reprezentanți ai Consiliului de Mediere, au fost primiți de Marius Mihai Voicu, adjunct al Inspectorului General al Poliției Române, acestuia alăturându-se o echipă formată din reprezentanți ai departamentului juridic și ai departamentului  de formare profesională, potrivit unui comunicat al Consiliului de Mediere, semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

La finalul discuțiilor, domnul Inspector General Adjunct a dispus luarea măsurilor necesare în vederea reluării pregătirii profesionale a polițiștilor în ceea ce privește  prevederile legale  referitoare la procedura medierii.

Reprezentanții Consiliului de Mediere au evocat disponibilitatea formatorilor în mediere, ca specialiști în domeniul medierii, de a participa  la instruirea polițiștilor cu privire la procedura medierii.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week