Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a depus cerere pentru numire în funcția de judecător. UPDATE: Respingere
01.11.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

31 octombrie 2017: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu majoritate (10 voturi NU, 9 voturi DA), respingerea cererii formulate de Mihaiela Moraru Iorga, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, de numire în funcţia de judecător la Judecătoria Giurgiu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5.1)

***

29 septembrie 2017: Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus sesizarea Plenului CSM cu propunerea de admitere a cererii de numire în funcția de judecător a procurorului Mihaiela Moraru Iorga.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

28 septembrie 2017: Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, constatând incidenţa art. 12 indice 2 şi 12 indice 5 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Superior al Magistraturii, adoptat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2005, a hotărât reluarea votului în ceea ce priveşte propunerea pe care o va înainta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la cererea de numire în funcţia de judecător formulată de Mihaiela Moraru Iorga, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, în şedinţa următoare a Secţiei pentru judecători.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2.4)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti