Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a depus cerere pentru numire în funcția de judecător. UPDATE: Respingere


1 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

31 octombrie 2017: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu majoritate (10 voturi NU, 9 voturi DA), respingerea cererii formulate de Mihaiela Moraru Iorga, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, de numire în funcţia de judecător la Judecătoria Giurgiu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5.1)

***

29 septembrie 2017: Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus sesizarea Plenului CSM cu propunerea de admitere a cererii de numire în funcția de judecător a procurorului Mihaiela Moraru Iorga.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

28 septembrie 2017: Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, constatând incidenţa art. 12 indice 2 şi 12 indice 5 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Superior al Magistraturii, adoptat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2005, a hotărât reluarea votului în ceea ce priveşte propunerea pe care o va înainta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la cererea de numire în funcţia de judecător formulată de Mihaiela Moraru Iorga, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, în şedinţa următoare a Secţiei pentru judecători.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2.4)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii