Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a depus cerere pentru numire în funcția de judecător. UPDATE: Respingere
01.11.2017 | JURIDICE.ro

31 octombrie 2017: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu majoritate (10 voturi NU, 9 voturi DA), respingerea cererii formulate de Mihaiela Moraru Iorga, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, de numire în funcţia de judecător la Judecătoria Giurgiu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5.1)

***

29 septembrie 2017: Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus sesizarea Plenului CSM cu propunerea de admitere a cererii de numire în funcția de judecător a procurorului Mihaiela Moraru Iorga.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

28 septembrie 2017: Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, constatând incidenţa art. 12 indice 2 şi 12 indice 5 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Superior al Magistraturii, adoptat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2005, a hotărât reluarea votului în ceea ce priveşte propunerea pe care o va înainta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la cererea de numire în funcţia de judecător formulată de Mihaiela Moraru Iorga, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, în şedinţa următoare a Secţiei pentru judecători.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2.4)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.