Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

DIICOT. Trafic de droguri de mare risc. Percheziţii domiciliare, reținere


2 octombrie 2017 | Adina GANȚOLEA

UNBR Caut avocat
Adina Maria Ganțolea

Adina Maria Ganțolea

DIICOT. Trafic de droguri de mare risc. Percheziţii domiciliare, reținere.

Vineri, 29 septembrie 2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaţilor M. I. zis „G.”, N. M. zis „P.”, D. N. zis „N.” sau „B.” și S. M. zis „P.”, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie-septembrie 2017, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpaţii au comercializat heroină pe raza municipiului Bucureşti, cu preponderenţă în sectorul 2 al capitalei.

Joi, 28 septembrie 2017, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti şi Ilfov au efectuat un număr de 9 percheziţii domiciliare ocazie cu care au fost ridicate 540 de grame de heroină, 4 grame de amfetamină, o armă de autoapărare, deţinută ilegal şi sumele de 7.000 de euro şi 5.000 de lei.

Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic al D.I.I.C.O.T. şi Direcția de Operațiuni Speciale.

Activităţile în acest caz au beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

:: Sursa : www.diicot.ro

Adina Ganțolea

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică