Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

CA Craiova. Seminar ref. contractul colectiv de muncă


29 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 29 septembrie 2017, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2017, a avut loc la sediul Curţii de Apel Craiova, seminarul cu tema “Contractul colectiv de muncă”, organizat de Curtea de Apel Craiova în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii, potrivit unui comunicat al CA Craiova.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Raluca Dimitriu, din partea Institutului Naţional al Magistraturii, precum şi judecători din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej s-au discutat, printre altele, recentele modificări ale legislaţiei muncii, aspecte controversate privind orele suplimentare, perioadele de consemn la domiciliu şi perioadele de deplasare, repausul zilnic şi săptămânal precum şi jurisprudenţă privind decizia de concediere.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii