Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Daniel Udrescu: De ce îmi place inspecția electronică


7 octombrie 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Expert contabil Daniel Udrescu, CABINET UDRESCU, s-a referit, în cadrul dezbaterii Noutăți în procedura fiscalăediția 149, organizată de Societatea de Științe Juridice, la inspecția fiscală.

Daniel Udrescu„De ce am spus că îmi place această inspecție electronică? Din punct de vedere fiscal va reduce numărul de hoți, pentru că lași anumite evidențe, dacă ai de exemplu sau dacă nu ai, dacă le-ai făcut, după perioada în care ai înregistrat factura, ai făcut scoaterea din gestiune, toate aceste elemente dacă sunt făcute corect, într-o ordine cronologică în momentul când aduci softul care să-ți facă această inspecție, îți scoate în evidență aceste elemente și pe baza lor identific și marja mea de eroare e un pic mai mică dacă eu pot să identific tranzacțiile care mi se par suspecte și selectez acele tranzacții și îmi fac inspecția fiscală în detaliu pe acele tranzacții care mi se par suspecte din sistemul electronic.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii