Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

ICCJ. Examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate – 2 octombrie – 14 noiembrie 2017. UPDATE: Candidații. Desfășurarea probelor. Rezultatele. Rezultate finale
15.11.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

14 noiembrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele finale ale examenului de promovare a personalului auxiliar de specialitate.

:: Rezultate contestație
:: Rezultate finale

***

8 noiembrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele examenului de promovare a personalului auxiliar de specialitate.

:: Minută contestații
:: Rezultatele

***

2 noiembrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat detalii cu privire la desfășurarea probei scrise și a probei practice, potrivit unui comunicat ICCJ.

***

23 octombrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile pentru participarea la examen.

:: Candidații

***

2 octombrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că organizează, în perioada 2 octombrie – 14 noiembrie 2017, examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţei supreme în grade sau trepte profesionale superioare şi examen de promovare din funcţia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, potrivit unui anunț ICCJ.

:: Regulament
:: Tematică și bibliografie

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti