Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații, Sistemul judiciar

ICCJ. Examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate – 2 octombrie – 14 noiembrie 2017. UPDATE: Candidații. Desfășurarea probelor. Rezultatele. Rezultate finale

15 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

14 noiembrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele finale ale examenului de promovare a personalului auxiliar de specialitate.

:: Rezultate contestație
:: Rezultate finale

***

8 noiembrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele examenului de promovare a personalului auxiliar de specialitate.

:: Minută contestații
:: Rezultatele

***

2 noiembrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat detalii cu privire la desfășurarea probei scrise și a probei practice, potrivit unui comunicat ICCJ.

***

23 octombrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile pentru participarea la examen.

:: Candidații

***

2 octombrie 2017: Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că organizează, în perioada 2 octombrie – 14 noiembrie 2017, examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţei supreme în grade sau trepte profesionale superioare şi examen de promovare din funcţia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, potrivit unui anunț ICCJ.

:: Regulament
:: Tematică și bibliografie

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică