Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Precizări ref. programul Baroului


5 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 4 octombrie 2017, Baroul Timiș a anunțat că vineri, 6 octombrie 2017, departamentele Secretariat, Contabilitate și Casierie ale Baroului Timiș, precum și ale CAA Filiala Timiș, vor avea program redus de activitate, în intervalul 8:00 – 14:00, datorită activității de mutare la sediul din Timișoara, str. Lucian Blaga nr. 2, et. 2, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Sergiu Stănilă, Decan.

Luni, 9 octombrie 2017, serviciile menționate nu vor avea activitate.

Începând cu ziua de marți, 10 octombrie 2017, activitatea Baroului Timiș și a CAA Filiala Timiș se reia la sediul din Timișoara, str. Lucian Blaga nr. 2, et. 2, conform programului normal, luni – vineri, 8:00 – 16:00. Casieria Baroului Timiș și a CAA Filiala Timiș va funcționa de luni până vineri, 8:00 – 15:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii