BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Consiliul Concurenței. Autorizare preluare FOGAZ Zrt de către NKM

05.10.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 4 octombrie 2017, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care NKM Nemzeti Közművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Ungaria) preia FŐGÁZ Zrt (Ungaria) şi societățile controlate de aceasta, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței.

NKM, societate de tip holding, înfiinţată de statul ungar, are rolul de a asigura administrarea integrată, centralizată a serviciilor de utilități publice la nivel național şi de a constitui şi exploata servicii de utilităţi publice de stat sustenabile, pe termen lung, în sectorul gazelor naturale, energiei electrice şi termoficării. NKM nu este prezentă pe piaţa românească. În prezent, activitatea principală a Grupului NKM constă în furnizarea de energie electrică.

Fogaz este o societate activă în domeniul energetic care, în mod direct sau prin intermediul filialelor sale, desfăşoară activităţi legate de furnizarea de gaze naturale în calitate de furnizor de servicii universale pentru clienţi persoane fizice de pe întreg teritoriul Ungariei, tranzacţionarea gazelor naturale pe piaţa liberă şi distribuţia de gaze naturale.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership