Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Eduard Hellvig: Vom preda către CNSAS anumite documente care vor lămuri aspecte importante din trecut
06.10.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 5 octombrie 2017, Eduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații a declarat, în cadrul evenimentului de lansare a programului de masterat Studii de Securitate Globală, în cadrul Universității de Vest din Timișoara, potrivit unui comunicat SRI: „Vă anunţ în premieră că am finalizat, în cadrul unor structuri interne specializate, procedurile pentru a putea preda către CNSAS și anumite documente care nu au putut fi predate până acum, potrivit legii, și care sper că vor lămuri aspecte importante legate de trecutul controversat. De fapt, conform legii, SRI a predat CNSAS toate dosarele solicitate de Consiliu – referitoare la cadre stabilite prin sentinţe judecătoreşti ca fiind „lucrători ai Securităţii”. Pentru perioada imediat următoare, ne-am propus o reevaluare a tuturor dosarelor care mai sunt în Arhiva Centrală, în vederea identificării documentelor care pot fi predate. Generaţia dumneavoastră are dreptul să cunoască şi să înţeleagă trecutul – pentru a putea construi împreună viitorul.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate