Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Solicitarea ref. organizarea unei întâlniri între Secția pentru judecători a CSM și ministrul Justiției, respinsă
06.10.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 5 octombrie 2017, judecătoarele Simona Marc, Lia Savonea, Nicoleta Țînț, Gabriela Baltag și Evelina Oprina au solicitat jud. Mariana Ghena, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, să accepte organizarea unei întâlniri a Secției pentru judecători a CSM cu prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, după ce acesta și-a exprimat disponibilitatea de a participa la această întâlnire, potrivit agepres.ro.

Solicitarea celor cinci magistrați a fost respinsă pe considerentul că o astfel de discuție trebuie să aibă loc în Plenul CSM si nu doar la nivelul Secției pentru judecători.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.