Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Solicitarea ref. organizarea unei întâlniri între Secția pentru judecători a CSM și ministrul Justiției, respinsă
06.10.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 5 octombrie 2017, judecătoarele Simona Marc, Lia Savonea, Nicoleta Țînț, Gabriela Baltag și Evelina Oprina au solicitat jud. Mariana Ghena, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, să accepte organizarea unei întâlniri a Secției pentru judecători a CSM cu prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, după ce acesta și-a exprimat disponibilitatea de a participa la această întâlnire, potrivit agepres.ro.

Solicitarea celor cinci magistrați a fost respinsă pe considerentul că o astfel de discuție trebuie să aibă loc în Plenul CSM si nu doar la nivelul Secției pentru judecători.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate