Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Solicitarea ref. organizarea unei întâlniri între Secția pentru judecători a CSM și ministrul Justiției, respinsă


6 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 5 octombrie 2017, judecătoarele Simona Marc, Lia Savonea, Nicoleta Țînț, Gabriela Baltag și Evelina Oprina au solicitat jud. Mariana Ghena, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, să accepte organizarea unei întâlniri a Secției pentru judecători a CSM cu prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, după ce acesta și-a exprimat disponibilitatea de a participa la această întâlnire, potrivit agepres.ro.

Solicitarea celor cinci magistrați a fost respinsă pe considerentul că o astfel de discuție trebuie să aibă loc în Plenul CSM si nu doar la nivelul Secției pentru judecători.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii