Secţiuni » JURIDICE NEXT » Legal Days
Legal Days

Ziua mondială a zâmbetului
01.10.2021 | Adelina DOBRE

Secţiuni: Content, Legal Days
JURIDICE - In Law We Trust
Adelina Dobre

Adelina Dobre

2021: Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este marcată, anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie, în acest an fiind sărbătorită pe data de 1 octombrie.

Adelina Dobre, Facultatea de Drept – Universitatea din București

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Adelina Dobre

Adelina Dobre

2020: Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este marcată, anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie, în acest an fiind sărbătorită pe data de 2 octombrie.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Adelina Dobre, Facultatea de Drept – Universitatea din București

***

 

Cristian Jura

Cristian Jura

Daniela Niculcea

Daniela Niculcea

2019: Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este marcată, anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie, în acest an fiind sărbătorită pe data de 4 octombrie

2018Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este marcată, anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie, în acest an fiind sărbătorită pe data de 5 octombrie.

Ziua mondială a zâmbetului a fost marcată pentru prima dată în 1999, când Harvey Ball a fondat World Smile Corporation, care avea să fie sponsorul anual al evenimentului internațional.

Artistul american Harvey Ball a creat imaginea „față zâmbitoare” (smiley face), reprezentând un buton galben cu două puncte și o paranteză „închisă”.

:: Detalii pe World Smile Day

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Daniela Niculcea

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti