Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Dâmbovița a organizat o dezbatere ref. protecția copiilor ai căror părinți sunt plecați în străinatate
06.10.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

La data de 6 octombrie 2017, Tribunalul Dâmboviţa în parteneriat cu Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Direcţia  Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, a organizat dezbaterea regională cu tema „Protecţia copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate – aspecte legale şi bune practici de intervenţie”, potrivit unui comunicat al Tribunalului Dâmbovița.

Evenimentul a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi şi-a propus, pe de o parte să mediatizeze problema copiilor rămaşi singuri acasă, ca urmare a plecării părinţilor acestora la muncă în străinătate, iar pe de altă parte să faciliteze un schimb de bune practici între participanţi în vederea găsirii celor mai adecvate mijloace şi măsuri de intervenţie pentru asigurarea unei protecţii efective a acestei categorii de copii vulnerabili.

La dezbatere au participat magistraţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi judecătoriilor arondate, asistenţi sociali, specialişti ai Organizaţiei „Salvaţi Copiii”, cadre didactice de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi din judeţele Argeş, Prahova, Teleorman, Ialomiţa, Giurgiu şi Călăraşi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate