Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Republica Moldova. Noul președinte al Uniunii Avocaților. Mesajul președintelui. UPDATE: Mesaj de felicitare din partea UNBR
10.10.2017 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Comunicare profesională, Content
JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 9 octombrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității mesajul de felicitare transmis lui Emanoil Ploșnița, noul președinte ales al Uniunii Avocaților din Republica Moldova, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR.

În numele Corpului avocaților din România, vă dorim putere de muncă pentru ducerea la îndeplinire cu succes a proiectelor propuse, inclusiv a celor ce privesc colaborarea inter-instituțională între Uniunea Națională a Barourilor din România și Uniunea Avocaților din Republica Moldova, potrivit Memorandumului de înțelegere privind cooperarea dintre Uniunea Națională a Barourilor din România şi Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova semnat de cele două instituții la 17 noiembrie 2012 și înțelegerilor convenite la întâlnirea bilaterală între reprezentanții conducerilor profesiei de avocat din România și Republica Moldova care a avut loc la Mălini în județul Suceava în perioada 14-16 octombrie 2016.

Ne manifestăm încrederea că proiectele propuse privind relațiile de conlucrare directe ce urmează a fi stabilite între barourile din Republica Moldova şi barourile de pe raza Curților de Apel Suceava, Iași, Bacău și Galați se vor dezvolta astfel cum s-a convenit la întâlnirea dintre conducerea U.A.R.M. și U.N.B.R. cu ocazia Forumului România – Republica Moldova în domeniul Justiției “Reforma justiției și lupta împotriva corupției în perspectivă europeană”, desfășurat la Chișinău la 10-11 noiembrie 2016.

Cu alese salutări colegiale.”

***

Luni, 9 octombrie 2017: Uniunea Avocaților din Republica Moldova a dat publicității mesajul transmis de către Emanoil Ploșnița, noul președinte ales, potrivit uam.md.

Emanoil Ploșnița, președintele Uniunii Avocaților: „Stimați avocați,

Vă mulțumesc pentru mandatul acordat și cu această ocazie vreau să vă încredințez că voi depune tot efortul și energia în calitate de președinte al Uniunii Avocaților pentru a întări instituția noastră în jurul valorilor profesiei de avocat și a statului de drept.

Voi apăra avocatura și interesele sale!

Contez pe conlucrarea cu dumneavoastră și pe dialog. Am privilegiul să vă cunosc personal și să confirm că avem potențialul cu care să dezvoltăm, printr-o activitate transparentă, o avocatură în ascensiune spre idealul standardelor europeane!

Diversitatea de opinii și idei este un plus de valoare pentru instituția noastră și sper că aceasta să fie cheia reușitei, ca împreună să valorificăm demersurile avocaturii spre așteptările societății, justițiabililor, totodată, profesionalismul, experiența și integritatea noastră rămânând valorile esențiale care să ne reprezinte în sistemul justiției.

Cu respect și urări de prosperitate.”

***

Vineri, 6 octombrie 2017: în cadrul Congresului Avocaților, Emanoil Ploșnița a fost ales în calitate de președinte al Uniunii Avocaților din Republica Moldova, potrivit uam.md.
Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti