Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ANCOM. Decizii ref. serviciile de terminare a apelurilor la puncte fixe / mobile în rețelele publice de telefonie
10.10.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 9 octombrie 2017, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a adoptat, în cadrul ședinței Consiliului Consultativ, un set de măsuri de identificare, analiză şi reglementare a pieţelor serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe, respectiv la puncte mobile în reţelele publice de telefonie, potrivit unui comunicat ANCOM.

Deciziile ANCOM prevăd, printre altele:
– menținerea obligațiilor, inclusiv, pentru moment, a tarifelor reglementate impuse deja operatorilor cu putere semnificativă pe piață în rundele anterioare de analiză;
– reglementarea operatorilor cu putere semnificativă identificați în runda actuală a analizei de piață;
– obligația operatorilor de rețele fixe, precum și a celor de rețele mobile identificați cu putere semnificativă de piață, de a oferi serviciul de interconectare bazat pe tehnologia IP conform cerințelor tehnice armonizate la nivel național. Măsura se va aplica de la 1 ianuarie 2019, dar nu mai devreme de 6 luni de la intrarea în vigoare a deciziei privind adoptarea cerințelor tehnice armonizate la nivel național.

ANCOM a identificat 37 de pieţe relevante de gros corespunzătoare serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe în reţelele publice de telefonie, precum și cinci piețe relevante de gros corespunzătoare serviciilor de terminare a apelurilor la puncte mobile în reţelele publice de telefonie.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.