Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader, în vizită la CA Craiova
10.10.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 6 octombrie 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, și conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, au efectuat o vizită la Curtea de Apel Craiova, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

Vizita a urmărit identificarea situaţiilor punctuale cu care se confruntă această instanţă de judecată şi modul în care îşi desfăşoară activitatea într-o zi obişnuită de lucru. Reprezentanţii Ministerului Justiţiei au purtat discuţii cu personalul Curţii de Apel Craiova, au vizitat sălile de judecată şi arhiva.

Totodată, unul dintre subiectele de interes a vizat situaţia sediului actual al instanței şi oportunitatea dezvoltării unei investiţii pentru o nouă clădire, în condițiile în care numărul de dosare gestionat de CA Craiova este foarte mare, Curtea funcționează într-un sediu închiriat, iar Judecătoria Craiova într-un sediu subdimensionat.

În Craiova, în cursul anului trecut, a fost dat în folosinţă un nou sediu pentru Tribunalul Dolj, având o suprafață de 6391 mp, în cadrul Proiectului Reforma Sistemului Judiciar finanțat de Banca Mondială și implementat de Ministerul Justiţiei – Direcţia pentru implementarea proiectelor finanţate din împrumuturi externe.

Vizitele inopinate de instanțe și penitenciare vor continua în perioada următoare.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.