« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Examenul de absolvire – noiembrie 2017. Tematică. Calendar colocvii. UPDATE: Depunerea caietelor cu lucrări. Repartizarea în săli. Subiecte și barem. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Decizia de validare
12.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

12 decembrie 2017: Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Decizia Comisiei Permanente nr. 273/08.12.2017 prin care se validează rezultatele examenului de absolvire a INPPA, Sesiunea 10 noiembrie – 4 decembrie 2017 și se se acordă titlul profesional de avocat definitiv avocaților care au promovat examenul, menționați în Anexa nr. 1, parte integrantă din decizie.

:: Decizia

***

5 decembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat procesul verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj în cadrul examenului de absolvire INPPA 2017.

Toate contestațiile depuse au fost respinse.

:: Procesul verbal

***

29 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat rezultatele examenului de definitivat 2017.

Contestaţiile privind operaţiunile de corectare pot fi depuse până cel mai târziu la data de 30 noiembrie 2017, orele 12,00, potrivit unui comunicat.

:: Centrul de examen Bucureşti
:: Centrul de examen Brasov
:: Centrul de examen Cluj
:: Centrul de examen Craiova
:: Centrul de examen Galaţi
:: Centrul de examen Iaşi
:: Centrul de examen Timişoara

***

26 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat subiectele și baremul probei scrise precum și un anunț privind depunerea contestațiilor.

:: Subiecte si barem
:: Anunț contestații

***

22 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat detalii privind accesul candidaților la profilul personal.

:: Detalii

***

21 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat repartizarea pe săli a candidaților la proba scrisă a examenului de absolvire INPPA 2017.

:: Repartizarea pe săli

20 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat tabelul centralizator cu avocații stagiari aflați în evidențele INPPA (structura centrală) în cadrul procedurii de examen de absolvire a INPPA, sesiunea noiembrie 2017.

***

16 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat procesul-verbal privind afișarea rezultatelor la disciplina Dreptul Uniunii Europene.

:: Dreptul Uniunii Europene

***

15 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat procesul-verbal privind afișarea rezultatelor la disciplina Drept procesual penal.

:: Drept procesual penal

***

14 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat procesul-verbal privind afișarea rezultatelor la disciplina Drept penal.

:: Drept penal

***

13 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat procesul-verbal privind afișarea rezultatelor la disciplina Drept procesual civil.

::  Drept procesual civil

***

11 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat procesele verbale privind afișarea rezultatelor la disciplinele OEPA și Drept civil.

:: OEPA
:: Drept civil

***

7 noiembrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat repartizarea candidaților pentru probele orale din cadrul examenului de aboslvire INPPA 2017.

:: Însușirea cunoștințelor despre etică și organizarea profesiei de avocat
:: Drept Civil
:: Drept Procesual Civil
:: Drept Penal
:: Drept Procesual Penal
:: Dreptul Uniunii Europene
:: Drept European al Drepturilor Omului
:: Dreptul European al Muncii

***

24 octombrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a informat că, potrivit Hotărârii nr.525 din 01.09.2012 a Consiliului U.N.B.R. privind adoptarea Regulamentului examenului de absolvire al INPPA, atât la proba orală (colocvii), cât și la proba scrisă este permisă consultarea ca material documentar a Codurilor, a recursurilor în interesul legii pronunțate de ÎCCJ, a hotărârilor prealabile ale ÎCCJ pentru dezlegarea unor probleme de drept, a minutelor Curții Constituționale a României, hotărâri CEDO precum și a legislației având în vedere tematica pentru fiecare disciplină și a deciziilor interpretative ce se regăsesc în legislația profesiei de avocat, fără ca acestea să fie comentate sau adnotate, potrivit unui comunicat INPPA.

De asemenea, sunt permise sublinieri ale Codurilor, legislației printate, etc., care nu aduc însă informații noi sau adnotări.

***

23 octombrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a informat că în perioada 23-31 octombrie 2017, programul de lucru al serviciului secretariat din strada Vulturilor nr. 23, sector 3 este, potrivit unui comunicat:
– luni-vineri, 8:00-20:00
– sâmbătă, 8:30 – 14:00.

Cursanții INPPA București că pot depune caietele de lucrări profesionale până la 31 octombrie 2017, inclusiv, numai la sediul INPPA din strada Vulturilor nr. 23, sector 3, cu respectarea programului sus-menționat.

***

11 octombrie 2017: Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat tematica și calendarul susținerii colocviilor în cadrul examenului de absolvire, sesiunea noiembrie 2017.

:: Tematica
:: Calendar colocvii

 
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD