Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANPC a desfășurat controale în grădinițe
13.10.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 12 octombrie 2017, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a anunțat că, în perioada 11-22 septembrie 2017, a desfășurat o acțiune de control privind verificarea modului în care se respecta prevederile legale din domeniul protecției consumatorilor în grădinițele cu program prelungit, particulare și de stat, potrivit unui comunicat ANPC

În cadrul acțiunii de control, au fost verificate 485 grădinițe cu program prelungit, din care la 107 (22%) s-a constatat ca nu respectau în totalitate prevederile actelor normative în ceea ce privește modul de asigurare a calității serviciilor prestate.

Ca urmare a deficiențelor constatate, au fost aplicate de 239 sancțiuni contravenționale, din care 204 avertismente și 35 amenzi în valoare de 103500 lei, pentru încălcarea reglementarilor privind protecția consumatorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate